Koirankouluttaja Tarja Tammiala

Kouluttaja Tarja Tammiala on pitkän linjan kokenut kasvattaja, joka omaa vertaansa vailla olevan monipuolisen koirakokemuksen! Lähes 50 vuoden aktiivisen koiraharrastuksen aikana hänelle on kertynyt omakohtaista kokemusta kaikista roturyhmistä, sillä hän on ehtinyt vuosikymmenien saatossa omistaa useita kymmeniä koiria - aina berninpaimenkoirasta ajokoiraan, airedalenterrieristä mäyräkoiraan, karjanajokoirasta vinttikoiraan, noutajasta kääpiöpinseriin jne. Hän on pitkän linjan kasvattaja, jolta on vuosien saatossa lähtenyt maailmalle lähemmäs 70 huolella kasvatettua ja hoidettua pentua. Hän on eläinrakkaana ihmisenä auttanut kymmenien vuosien ajan ongelmakoirien ja kodinvaihtajien rehabilitoinnissa ja kotiuttamisessa, ja omaa kokemuksensa ansiosta erinomaisen koirasilmän sekä sellaiset koiranohjaajataidot, joita ei kirjoista ja kursseilta opi! Laajan kokemuksensa ansiosta Tarja pystyy huomioimaan koulutuksessa rotukohtaiset eroavaisuudet, ja osaa kokeneena kasvattajana opastaa tuoreita koiranomistajia pennun kotiuttamiseen ja hoitoon liittyvissä asioissa kuin vain koirakonkari sen osaa.

Tarja kouluttaa vain harvoja ja valittuja kursseja, ja vain Koirakoulu.net'in järjestämissä koulutuksissa, joten hänen kurssinsa täyttyvät nopeasti ja niihin on usein pitkät jonot.

Muistoja vuosien varrelta: berninpaimenkoira Erri 1965


Tarja on vuosikymmenien varrella omistanut useita kymmeniä eri koira, kymmenistä eri roduista ja kaikista roturyhmistä, ja omaa näin kouluttajapiireissä epätavallisen monipuolisen rotukokemuksen.


Tarjalla on kokemusta niin pienistä kuin isoistakin koirista.