Päivitetty 18.12.18:

* Koirakoulun kurssit ovat Joulutauolla 19.12.-1.1. Eli 2.1. koulutukset jatkuvat normaalisti! :) Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta! :)

* Koirakeskuksen Varauskalenteria - päivitetty!

* Kurssilaistemme palautteita päivitetty!

* Vuorotyöläiset, lomalaiset, saikkulaiset, lapsenvahtiongelmien kanssa painivat ja muut joille tulee poissaoloja kursseilta: Kaikki kurssit on nyt suunniteltu siten, että POISSAOLOT EIVäT OLE HAITAKSI KURSSIOSALLISTUMISELLE! Eli jokaisen kurssin jokainen koulutustunti on itsenäinen koulutuskokonaisuus, joten tunnit voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa! :) Ja kiitos Korvaustuntijärjestelmän on jokaisella mahdollisuus korvata poissaolot ilmaiseksi toisella vastaavalla tunnilla!

* Oletko suorittanut Perustottelevaisuus PRO -koulutusohjelman kaikki tunnit, mutta tuntuu siltä, että jokin harjoite ei ihan muistukaan mieleen, joku tekniikka tuottaa vielä hankaluuksia tai jokin perustottelevaisuustaito kaipaa vielä parantamista? :) Laita sähköpostia - ainutlaatuisen Tulostakuumme ansiosta pääset opiskelemaan aihetta niin pitkään ja perusteellisesti kuin on tarpeen, jotta pystyt opettamaan koirallesi tarpeelliset perustottelevaisuustaidot, ilman mitään lisämaksuja! Koirakoulussa olemme sitoutuneita siihen, että toivomme JOKAISEN koirakon saavuttavan haluamansa yhteistyön, luottamussuhteen ja perustottelevaisuuden! :) Siksi meillä on tämä ainutlaatuinen Tulostakuu. Emme voi treenata teidän puolesta, mutta kaiken muun avun, tuen ja neuvon voimme ja haluamme teille antaa! :) Mitä mieltä olette tästä Tulostakuu-periaatteesta, kuulemme mielellämme teiltä kommentteja! :)

* Vain Koirakoulu.net'ssä: Näyttelykurssit ammattilaisten ohjauksessa - tule oppimaan moninkertaisten RYP- ja BIS-sijoittujien vinkit huippuhandlaukseen ja koiran opettamiseksi kehäesiintymisen saloihin moderneilla tekniikoilla, positiivisen vahvistamisen keinoin!

* Pikkupentujen Esikoulu - tervetuloa joka tiistai drive-in -periaatteella!

* Suosittuja Yksityiskoulutuksia ja konsultaatioita päivitetty!